Българската социалистическа партия (БСП) е излязла по-скоро окрилена от неуспешния

...
Българската социалистическа партия (БСП) е излязла по-скоро окрилена от неуспешния
Коментари Харесай

БСП са доволни от вота на недоверие

Българската социалистическа партия (БСП) е излязла по-скоро окрилена от несполучливия избор на съмнение против кабинета на Бойко Борисов, стана ясно от изказване на аления народен представител Филип Попов пред канал 3 в предаването " Офанзива с Любо Огнянов ".

" Не сме разочаровани, а подтиквани след вота на съмнение. Видя се, че не умеят да се оправят с рецесиите. Ще се борим с този модел на ръководство и безогледна власт с всички законови средства. Протестите са факт, няма колегия която да не е протестирала в последното държавно управление на Борисов ", сподели Попов.

" Аз също бях на митинга пред Народно събрание, сякаш упражняват хората с това обгазяване, тъй като и въздуха ни в София е подобен. Не извинявам щурма на Министерство на регионалното развитие, само че да се запитаме за какво се е стигнало до тях, хората са обезверени. Виждам яд в тези хора, този яд е обективен. Писна им от непредвидимостта в законодателството. Бизнесът не може да се нагоди на този ритъм на смяна на нормативната уредба ", добави той.

Касови бележки би трябвало да съществуват, отчетността би трябвало да съществува. Има доста дребни и селски " магазинчета, които са единствени в някои обитаеми места и даже нямат интернет, те по какъв начин ще извършват отговорностите си към Национална агенция за приходите? Лайтмотив на ГЕРБ е, че внасяме избор на съмнение поради вътрешнопартийни аргументи. Той е поради рецесията, хора са без вода, изхвърлят се тонове отпадъци у нас. Този проблем е действителен, има министър в пандиза. За пръв път изборът на Българска социалистическа партия ще бъде директен. Откакто Корнелия Нинова е отпред на Българска социалистическа партия, партията се развива в вярната посока. Румен Радев извършва предизборните си обещания - търси решения на проблемите ", сподели Филип Попов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР