Българската софтуерна компания ERP.BG събра свои партньори, клиенти и представители

...
Българската софтуерна компания ERP.BG събра свои партньори, клиенти и представители
Коментари Харесай

ERP.BG събра над 150 представители на бизнеса на своята партньорска конференция ERP.net Expo 2019

Българската софтуерна компания ERP.BG събра свои сътрудници, клиенти и представители на бизнеса на първата си конференция „ ERP.net Expo 2019 – Нови бизнес благоприятни условия с екосистемата ERP.net “. Събитието се организира на 6 юни в Sofia Event Center при засилен интерес от страна на софтуерния отрасъл и с общо над 150 участника.

Дванадесет сътрудници на ERP.BG показаха своите артикули на ревюто в границите на събитието – като част от новаторската екосистема, основана към нейната ERP система EnterpriseOne. Сред тях имаше решения за връзка с касови апарати, цифрови етикети за търговски обекти, телекомуникационни решения, блокчейн основани системи, програмен продукт за логистика и превоз, решения за производството и други

„ Благодарим на всички участници, които почетоха нашия първи партньорски конгрес и демонстрираха, че сме на прав път. Днес технологиите се развиват към построяването на екосистеми от свързани приложения и за нас беше значимо да се нареждаме в границите на тази наклонност. Резултатът е първата българска екосистема за бизнес решения ERP.net, построена към ERP системата EnterpriseOne. Включването на толкоз огромен брой сътрудници и представители на бизнеса на първото ни събитие демонстрира, че напъните ни се правят оценка и към ERP.net към този момент има основана общественост, която занапред ще се разраства “ - показа Иван Аржентински, създател и ръководещ сътрудник на ERP.BG.



Той разказа пред препълнената зала какви са опциите за включване в партньорската стратегия на компанията, а нейният изпълнителен шеф Анастас Шопов описа за цялостната поддръжка, която получават сътрудниците на ERP.BG – както в софтуерно, по този начин и в маркетингово и комерсиално отношение. Силен интерес имаше и от страна на евентуални сътрудници, които желаят занапред да се включат в екосистемата ERP.net.

В края на конференцията се организира и полемика за настоящата през последните месеци Наредба Н-18 на Националната организация за приходите (НАП), в която се включиха Иван Аржентински и Росен Бъчваров, шеф на дирекция „ Комуникации и протокол “ в Национална агенция за приходите.

Повече информация за партньорската конференция и за екосистемата ERP.net е налична на адрес: expo2019.erp.bg.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР