Българската пророчица Ванга е безспорно един от най-големите феномени, раждали

...
Българската пророчица Ванга е безспорно един от най-големите феномени, раждали
Коментари Харесай

Лошо ни се пише. Ванга е предрекла нещо много по страшно от COVID-19 за 2021

Българската пророчица Ванга е несъмнено един от най-големите явления, раждали се в миналото по нашите земи, а и освен. Изследователи настояват, че близо 85% от прогнозите на Ванга са изпълнени до този миг. До през днешния ден към момента се твърди, че баба Ванга, както още я назовават милиони българи, е предсказала офанзивите на 11 септември в Ню Йорк, цунамито в Япония от 2004 година и възхода на исляма. Смята се, че Ванга предсказала обилни събития, стигащи чак до 5079 година – годината, когато светът щял да завърши.
Точно преди гибелта си, на 85-годишна възраст, Ванга е предсказала, че 2021 година „ ще донесе настъпление на екстремисти “ в Европа и че нашият континент ще бъде изправен пред химически офанзиви от „ нашествениците “. За 2021 година тя също планувала икономическия спад на Европа и опит за нападение против съветския президент Владимир Путин. Тя е вярвала, че опасността за водача на Кремъл може да пристигна от неговата страна. В момента има слух, че Путин има намерение да се откаже от властта много по-рано от плануваното. Дали това ще се окаже истина, занапред следва да разберем.

Ясновидката предсказала, че светът ще страда от доста катаклизми и огромни бедствия. В пророческите си думи тя е кодирала опцията великански метеорит да удари Земята. Този конфликт може да докара до доста пагубни последствия и голям брой жертви. Дешифроването на гаданията на починалата Ванга е оповестено обстойно и необятно тези дни в всеобщите съветски медии.

Според тях ясновидката от Петрич предсказва съществени естествени катаклизми за идната година, които няма да подминат нито една страна в света. Всяка година, а 2021-ва няма да е изключение, броят на пожарите, наводненията, ураганите и вулканичните изригвания ще се усилва и тяхната активност ще бъде по-изразена. Съзнанието на хората ще се промени. Ще дойдат сложни времена. Хората ще бъдат разграничени от вярата си. Ще има събития, които ще трансформират ориста на човечеството.
За далечното бъдеще тя планувала, че животът в Космоса ще бъде открит и внезапно ще стане ясно по какъв начин животът на Земята се е появил за първи път, а през идващите 200 години хората ще влязат в контакт със своите духовни братя и сестри от други светове.

„ Влаковете ще „ летят “, употребявайки слънчева светлина. Производството на бензин ще спре, а Земята ще си почине “, споделила още Ванга. Все повече се дискутира потреблението на слънчевата сила, тъй че прогнозата ѝ не наподобява толкоз футуристична. „ Силен змей ще завладее човечеството. Трите колоса ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и доста нули “, планувала Ванга. Хора, които се пробват да поясняват думите, допускат, че „ драконът “ е Китай, който се трансформира в суперсила. Трите колоса съгласно тълкуванията пък може да са Русия, Америка и Китай.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР