Българската прокуратура изведнъж започна да открива доказателства, които могат да

...
Българската прокуратура изведнъж започна да открива доказателства, които могат да
Коментари Харесай

Прокуратурата изведнъж започна да открива доказателства за отравянето на Гебрев

Българската прокуратура внезапно стартира да открива доказателства, които могат да се приложат към делото за опита за ликвидиране на оръжейния търговец Емилиян Гебрев. След като месеци наред се поддържаше тезата, че отравянето можело и да бъде породено от рукола или от кафе машината, в този момент държавното обвиняване прегледа записи от преди време и откри, че маскирано лице се движи сред коли на сдружението. 

За задачата прокуратурата излезе и с публично известие и популяризира видеоматериал: " Във връзка с обява в уеб страницата на Прокуратурата на Република България от 10.12.2019г. (https://www.prb.bg/bg/news/aktualno/pressyob-sht-enie-57) и поради високия публичен интерес по водено от Софийска градска прокуратура следствие за опит за ликвидиране, посредством отравяне на Емилиян Гебрев, основен шеф и притежател на компания „ ЕМКО “ ООД, на неговия наследник Христо Гебрев и на В.Т., шеф „ Производствена активност “ в „ ЕМКО “ ООД, Пресцентърът на Прокуратура на Република България дава записи от охранителна камера на под земята паркинг на комерсиалното сдружение.

След осъществен разбор на записите от охранителната камера, се вижда, че маскирано лице се движи сред колите на сдружението. В тази връзка в лаборатория на ФБР е предоставена видео-техническа експертиза, която да откри самоличността на лицето, вероятно съпричастно към осъщественото закононарушение ".

Записите се предоставяли след позволение на наблюдаващите прокурори. Прокуратура на България пък щяла да продължи да осведоми българските жители по каузи с огромен публичен интерес, в случай че информацията не съставлява държавна или друга предпазена от закона загадка, не попречва дейностите по следствието и не нарушава презумпцията за невиновност.

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР