Българската прокуратура е силно притеснена, че в последните месеци -

...
Българската прокуратура е силно притеснена, че в последните месеци -
Коментари Харесай

Иван Гешев и Кирил Петков си размениха любезности в Брюксел

" Българската прокуратура е мощно обезпокоена, че в последните месеци - година-година и нещо, съществено се заличава постигнатият прогрес на България след приемането ни в Европейски Съюз по линия на върховенството на правото и правата на индивида. Това, което споделих на европейските депутати е, че не се усещам горделив като българин ", съобщи основният прокурор Иван Гешев в Брюксел.

Той, дружно с премиера Кирил Петков и министри са на изслушване в Групата за мониторинг на демокрацията в Европейския парламент.

По време на изявлението пред българските медии се разигра забавна преживелица, а точно непринудена среща сред Гешев и Петков в коридорите на Европейския парламент, съобщи Българска национална телевизия.

- " Добър ден, господен Петков... ", обърна се основният прокурор към премиера, който в този миг мина около него.

" Не се усещам горделив като българин да го кажа, само че като цяло българската поркуратура счита,че е налице потребност от по-сериозен разговор с европейските институции, в това число и по-сериозно наблюдаване върху България по новия механизъм за върховенствето на закона ", продължи изявлението си пред медиите Гешев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР