Българската Православна Църква се обяви против приемането на Истанбулската конвенция

...
Българската Православна Църква се обяви против приемането на Истанбулската конвенция
Коментари Харесай

Защо джендър-идеолозите бягат от Евангелието като дявол от тамян

Българската Православна Църква се разгласи срещу приемането на Истанбулската спогодба и заслужава почит за тази своя позиция! Христинските полезности, които са ни съхранили епохи, през днешния ден жестоко се потъпкват.

Джендър-идеолозите към този момент намерено се афишират против тях, тъй като те са голяма спънка пред " модерните " им схващания. Разрушаването на публичните устои те назовават " битка против стандартите ", а отстояването на нормите и морала осмиват с изказванието, че средновековието било свършило и трябвало да се постановат новите полезности, разяснява Веселин Василев във " Флагман " .

" Не можем да се отърсим от стандартите. Щом се роди момиченце и родителите незабавно го обличат в розови облекла и му даваме да си играе с кукли ", недоволстваше в неделя сутринта по Българска национална телевизия една " правозащитничка ". Тя не изясни какво предлага - евентуално да дадем на момиченцето автомат и да му пъхнем в гащите неестествен пенис, с цел да привиква с бъдещия си " обществен пол ".

Християнството пази " стандартите ". То жигосва хомосексуализма, който по този начин нападателно се натрапва на нашето общество и се показва като нещо изцяло обикновено.

" Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са направили погнуса ", четем в " 
ЛЕВИТ 20:13

Християнството признава единствено два пола - мъж и жена – и по никакъв метод не предизвиква еднополовите бракове, които – какъв абсурд! – се радват на най-голямо самопризнание точно в Християнска Европа!

“Постройте къщи и живейте в тях, насадете градини и яжте плода им, вземете дами и народете синове и дъщери, вземете дами за синовете си и дайте дъщерите си на мъже, с цел да народят синове и дъщери, и умножавайте се там, и не се намалявайте”
, е казано в ‭‭Еремия‬ ‭29:5-6.

Тези Божествени слова звучат като разкол в ушите на джендър-идеолозите, които към този момент толкоз са се озлобили против вярващите християни, че намерено се нахвърлят над “религиозните” им предубеждения.

Това, което зад маската за битка против домашното принуждение се пробва да прокара в обществото ни Истанбулската спогодба, е така наречен " обществен пол ". Медицината от дълго време е определила това положение като " полова дисфория " или разстройство на половата еднаквост.

Джендърите обаче проглушиха обществото, че е изцяло обикновено да се родиш мъж, само че да смяташ, че си жена и назад.

И тъй като мъчно могат да прокарат концепциите си измежду зрелите хора, джендър-последователите желаят да обхванат в детските градини и учебните заведения и там да посеят рисковата си болест - в душите на почтените ни деца.

В член 14, който третира въпроса по какъв начин постулатите на Истанбулската спогодба да се постанова на децата ни посредством образованието, четем: да се подхващат нужните стъпки за включване на “учебен материал по въпроси като равнопоставеност сред дамите и мъжете, нестереотипни функции на пола и така нататък в формалните образователни стратегии и на всички просветителни нива. "

В края на октомври 2017 година в доста английски медии се завъртя тревожната вест, че рекорден брой деца – към 50 на седмица – прибягват до съвещания и услуги в клиники за промяна на пола. Според експертите това нарастване е фрапантно и се дължи на засиленото говорене и разискване на джендър тематиката и на тематиката за равноправието на половете в учебно заведение, и като цяло в публичното пространство, написа уеб сайтът memoriabg.com. В публикацията се добавя, че децата, които желаят да си сменят пола, се подлагат на засилена хормонална " терапия " – девойките приемали тестостерон, а момчета – естроген, с цел да се задействала смяната.

Православната българска черква сподели НЕ на Истанбулската спогодба! Същото би трябвало да направи и хубавичко част от българското общество!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР