Българската полиция взе всички необходими мерки за опазване на реда

...
Българската полиция взе всички необходими мерки за опазване на реда
Коментари Харесай

Полиция поема агитката на Хайдук още на границата

Българската полиция взе всички нужни ограничения за запазване на реда и сигурността в София преди тазвечершния дуел с хърватския Хайдук с Левски (София).

Първият мач приключи с победа 1:0 в интерес на хърватите, а дуелът бе белязан от конфликти сред почитателите на двата тима преди срещата, автомобил на почитателите на Левски бе разпален, а по-късно последователите на " сините " бяха задържани.

Срещата на " Герена " през днешния ден ще се играе без аудитория поради наказване на " сините ", само че не се изключва наличието на провокатори от хърватска страна. Поради тази причина български служители на реда ще дебнат за ултраси на Хайдук на пропусквателните пунктове с Гърция и Македония, през които обичайно минава трафикът от Хърватия за България.

Припомняме, че е основана сериозна организация и пред стадион " Георги Аспарухов ", където " сините " почитатели ще следят мача на видео стена. От УЕФА предизвестиха, че ще наблюдават под лупа държанието на почитателите и при всяка хулиганска демонстрация може да се стигне до наказания. 

БЛИЦ показва всичко за българското присъединяване в Европа
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР