Българската политическа система не е в състояние да се произнесе

...
Българската политическа система не е в състояние да се произнесе
Коментари Харесай

Христо Иванов: Не виждаме никаква политическа перспектива след този вот

Българската политическа система не е в положение да се произнесе по първостепенни въпроси, какъвто е двустранният протокол със Скопие, а френското предложение може да е едно положително, а може би доста положително предложение от страна на Франция. Това сподели от парламентарната естрада съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов.

Вотът на доверие или съмнение на един кабинет е централен политически въпрос, съобщи той.

Един от главните политически претекстове на Демократична България да поддържат кабинета „ Петков “ е, че „ когато сменяш нещо, би трябвало да знаеш какво идва по-късно “. „ Ние не виждаме безусловно никаква политическа вероятност, която следва след този избор “, безапелационен е Иванов.

Според него огромната политическа задача, която стои пред демократичната система, е нуждата от нормализация, от регенерация на самия либерален политически развой в България.

По думите му след прекомерно дългата доминация на една политическа мощ българският либерален развой би трябвало да се възстановява като подобен. Иванов съобщи, че той е надалеч от това да бъде здрав и да бъде ефикасен. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР