Българската певица Люси Дяковска бе отличена с почетен приз от

...
Българската певица Люси Дяковска бе отличена с почетен приз от
Коментари Харесай

Люси Дяковска с огромно признание в Германия

Българската певица Люси Дяковска бе отличена с почетен приз от Асоциацията на поп културата в Германия. Това заяви огненото момиче от Плевен, като разгласява фотоси от церемонията по награждаването в обществените мрежи. Отличието си Дяковска не печели сама, а дружно с колежките си от No Angels.

" Преживяхме нещо неповторимо и сигурно ще ми би трябвало време до момента в който го осмисля. Това наше пътешестване е цялостно с наслада, познание, спор, обич, отговорност, другарство, увереност, приятност, горест, триумф и несъмнено музика! Музиката, която съпътства хората толкоз време и ни дава по-добър живот. Моята признателност да бъда измежду тези дами е безгранична, както е и любовта ми към тях “, не пести страстите си българката.



Почетната премия на No Angels се дава за повсеместен принос към известната просвета в Германия. " Това отличие е и за вас “ – с тези думи певиците се обърнаха и към почитателите си в обществените мрежи.

Припомняме, че за 20-ата годишнина на момичешката тайфа, Люси Дяковска се събра още веднъж със Санди Мьолинг, Надя Бенаиса и Джесика Валс. В началото на годината четирите показаха нова версия на една от най-големите си класики - Daylight In Your Eyes, написа HotNews. След бурния отзив от страна на почитателите, дамите взеха решение да обединят старания за нещо по-голямо – цялостен албум и юбилеен концерт.

Тавата " 20 “ се появи през лятото. В нея Дяковска и останалите девойки са записали някои от най-популярните си части като When The Angles Sing, We Keep The Spirit Alive, There Must Be An Angel и Rivers Of Joy в друг, съвременен аранжимент. Създали са и напълно нови четири песни.

Дяковска и компания ще показват албума на концерт в Берлин на 18 юни 2022 година Билетите за събитието са в продажба, като единствено за ден бяха закупени 3700.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР