Българската петролна и газова асоциация /БПГА/ заяви включително писмено желанието

...
Българската петролна и газова асоциация /БПГА/ заяви включително писмено желанието
Коментари Харесай

След напускането на КРИБ петролната и газова асоциация остава член на БСК


Българската петролна и газова асоциация /БПГА/ съобщи в това число документално желанието си да напусне КРИБ. Няма назад решение на петролната асоциация, не виждам и причина да има, тъй че да, напущаме КРИБ. Това сподели Андрей Делчев, изпълнителен шеф на Българската петролна и газова асоциация, след среща с браншовите организации, членуващи в Българска стопанска камара (БСК) по отношение на импортираното от Министерски съвет предложение за отсрочване с 6 месеца на влизането в действие на Закона за административното контролиране на икономическите действия, свързани с петрол и артикули от нефтен генезис (ЗАРИДСНПНП).

В отговор на въпрос дали БПГА към този момент е направила действия към присъединение към БСК, ръководителят на Камарата Радосвет Радев съобщи, че на днешната среща Българската петролна и газова асоциация е участвала като най-младия член на Стопанската камара. „ Тя е такава от втората половина на предходната година. Всички останали са дългогодишни наши членове “, посочи той.

„ От деня, в който станах ръководител на БСК, аз заявих, че война с другите работодателски организации няма да повеждам. Напротив, считам, че с цел да има 4 работодателски организации, това значи, че всяка една от тях, работи по-добре от останалите три и по тази причина членовете непринудено членуват в нея. Състезания с КРИБ можем да имаме само на пистата на това да служим по-добре на нашите членове. Нещо, което през днешния ден атестирахме изрично “, разяснява още Радев.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР