Българската петорка на аеробика в груповите съчетания бе поздравена днес

...
Българската петорка на аеробика в груповите съчетания бе поздравена днес
Коментари Харесай

Представителите ни в аеробиката щастливи от историческото сребро

Българската петорка на аеробика в груповите съчетания бе поздравена през днешния ден от генералния секретар на БОК Белчо Горанов за невероятния им триумф на Европейските игри в Минск. Късно нощес нашият отбор сграбчи среброто, на по-малко от една десета след представителите на Русия.
 Десети орден за България от Европейските игри в Минск @@@
Днес сребърните медалисти Ана–Мария Стоилова, Антонио Папазов, Дарина Пашова, Ивелина Лукаки, Тихомир Баротев и тяхната треньорка Биляна Тютюкова бяха в главната сцена на надпревари стадион “Динамо “ и си направиха самобитна фотосесия за спомен от историческия триумф. С оценката в Минск българската аеробика записва нов връх в своето развиване, което през последните години е обвързвано със все по-нарастващата известност и сполучлива работа в този спорт у нас.
 Десети орден за България от Европейските игри в Минск @@@

Белчо Горанов благодари на девойките и момчетата, като особено поздрави тяхната треньорка, хората от щаба и от управлението на федерацията, всичко, които стоят зад историческия триумф на българската аеробика. “Благодаря ви за позитивните страсти, за това, че с осъществяванията и достиженията си вършиме горди българите и доставяте нови мотиви за национално самочувствие, “ сподели Горанов, като пожела на състезатели и треньор здраве и доста бъдещи триумфи.
 Десети орден за България от Европейските игри в Минск @@@

“Страхотен колектив, който за малко време е съумял да направи изумителни неща. Зрителите в зала Минск бяха пленени както от съвършения синхрон в осъществяването на българския тим, по този начин и от хореографията, костюмите и най-много от музиката, основана на една от най-прочутите и получила световна популярност българска ария през последните години. Всичко, което правеше българската петорка, бе с изключителна лекост, финес и изящност, “ това разясняват през днешния ден медиите в Беларус във връзка представянето на България в аеробиката.
 Десети орден за България от Европейските игри в Минск @@@

За “сребърната петорка “ следва дълго чакана отмора и незабавно по-късно доста работа с взор към идващите континентални и международни тествания. Защото всичките петима са твърдо уверени, че техният хубав, пораждащ голям интерес и възхита спорт скоро ще бъде част от програмата на олимпийските игри.
Снимки: БОК, Костадин Андонов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР