Българската песен на Евровизия “Tears Getting Sober е големият победител

...
Българската песен на Евровизия “Tears Getting Sober е големият победител
Коментари Харесай

Българската песен на Евровизия на варненката Виктория, е победителят на зрителите на международната телевизия Out TV

 Българската ария на Евровизия “Tears Getting Sober " е огромният победител в класацията на интернационалната телевизия Out TV, в която фенове и професионално жури гласоподаваха за своите любимци от Евровизия 2020. Тазгодишното издание на състезанието беше анулирано поради пандемията от ковид, което накара доста малките екрани, радиа и печатни и цифрови издания по света да търсят различни способи за установяване на най-популярните песни от несъстоялото се издание на Евровизия. Една от медиите, които организираха най-представителни и огромни допитвания е Out TV, която е основана в Нидерландия, само че има телевизионни канали и фенове в Съединени американски щати, Канада, Испания, Полша, Белгия, Швеция и Израел. 

" Много съм радостна, че песента, с която трябваше да показва България на Евровизия 2020 “Tears Getting Sober " беше толкоз високо оценена от интернационалните фенове. Смятам, че най-важното за една ария е да откри своята публика. Всеки човек изживява разнообразни неща и има друго отношение към музиката. Затова аз одобрих Евровизия не като съревнование, а по-скоро като метод да се свържа с хора, които споделят същите страсти и прекарвания “, споделя Виктория.  

Българската изпълнителка ще зарадва почитателите си със специфичен едночасов концерт на 11 април, в който ще вземат присъединяване и български музиканти. Младата певица ще извърши свои песни и международни шлагери, а меломаните могат да го гледат онлайн от 20 часа в официланата фейсбук страница на Виктория.  

Българска национална телевизия 1 ще излъчи онлайн на 16 май специфичното шоуто “Eurovision – Europe Shine a Light " от 22 часа българско време. Телевизионната стратегия няма да има конкурсен формат и ще показа песните и артистите, които щяха да вземат присъединяване в анулираната Евровизия 2020. Българският представител на Евровизия Виктория също ще бъде част от шоуто. Тя ще запише видео обръщение за милионите почитатели на състезанието в целия свят, а песента на България за Евровизия 2020 “Tears Getting Sober " ще прозвучи в ефира на националните малките екрани и радиа в цяла Европа и Австралия. 

Виктория ще бъде българският представител на 65-тото издание на Евровизия, което се чака да се организира през 2021 година.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР