Българската независимост е плод на усилието и жертвоготовността на поколения

...
Българската независимост е плод на усилието и жертвоготовността на поколения
Коментари Харесай

ДПС: Независимостта ни е извоювана от поколенията

Българската самостоятелност е плод на усилието и жертвоготовността на генерации наред, която продължаваме да браним и съхраняваме и в наши дни. Манифестът към българския народ, провъзгласил Независимостта през 1908 година остава дълготраен белег за национално и държавническо държание, в името на което България през днешния ден е пълноправен член на НАТО и Европейски Съюз

Това написаха от прессцентъра на Движение за права и свободи във Facebook от името на водача на Движението Мустфа Карадайъ.

Днес 22 септември, честваме 112 години от едно от най–паметните събития в българската история – оповестяването на Независимостта на България.

" Българската самостоятелност е плод на усилието и жертвоготовността на генерации наред, която продължаваме да браним и съхраняваме и в наши дни. Манифестът към българския народ, провъзгласил Независимостта през 1908 година остава дълготраен белег за национално и държавническо държание, в името на което България през днешния ден е пълноправен член на НАТО и Европейски Съюз

Трябва ясно да осъзнаваме, че единствено обединени от обща идея и от общи полезности можем да реализираме благополучие и разцвет и да подсигуряваме триумф и почтено място на страната ни в обединена Европа.

Нека през днешния ден да отдадем заслужена респект към всички тези, които ни дадоха своя образец за единение и национална отговорност!

От мое име и от името на Движението за права и свободи ви поисквам да бъдете горди, свободни и дейни участници в запазването и отстояването на демокрацията и независимостта. "

Мустафа Карадайъ
Председател на ДПС 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР