Българската национална телевизия затваря кореспондентското си бюро в Берлин и

...
Българската национална телевизия затваря кореспондентското си бюро в Берлин и
Коментари Харесай

Кошлуков отстрани кореспондента на БНТ в Берлин

Българската национална телевизия затваря кореспондентското си бюро в Берлин и освобождава досегашния си сътрудник там Мария Стоянова, заяви " Клуб Z ". По-късно самата Стоянова удостовери уволнението си и пред други медии. Допълнителното съглашение към контракта й, изтичащо на 30 септември, не е било възобновено, а на 20 септември получила документ, подписан от генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, без в него да е посочена причина за освобождението й.
От държавната телевизия обясниха пред медиите, че не могат да си разрешат корепондентски пункт в Берлин, а преди него са били закрити и бюрата в Москва и Скопие.
Някои медии обвързаха прекратяването на контракта на Стоянова с персонално отношение към нея от страна на генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков. Мария Стоянова беше ръководител на Съвета за електронни медии (СЕМ) по времето, когато Кошлуков за първи път се яви на състезанието за общоприет шеф на Българска национална телевизия. Стоянова е била срещу неговата кандидатура и е изразила запаси по отношение на професионалната му биография и компетентността му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР