Българската национална телевизия е официален телевизионен домакин на Световното първенство

...
Българската национална телевизия е официален телевизионен домакин на Световното първенство
Коментари Харесай

Официално: БНТ ще излъчва Световното първенство по волейбол за мъже 2018

Българската национална телевизия е формален ефирен хазаин на Световното състезание по волейбол за мъже 2018, което ще се организира от 9 до 30 септември 2018 година в България и Италия. 42 от срещите на най-хубавите в международния волейбол ще бъдат осъществени като телевизионна продукция от екипите на Българска национална телевизия и ще бъдат популяризирани от останалите тв оператори, излъчващи шампионата. Обществената медия към този момент 20 години прави българските фенове съпричастни към триумфите на нашите волейболисти и излъчва всички домашен мачове от влиятелни шампионати. Българска национална телевизия има и опита на формален медиен сътрудник от Европейското състезание през 2015 година, когато получи най-висока оценка от страна на Eвропейската федерация по волейбол. След 6-те месеца на българското председателство на Европейски Съюз, когато Българска национална телевизия беше формалната телевизия, предоставяща продукция за всички отразяващи събитията медии, идното Световно състезание по волейбол ще бъде едно от най-мащабните събития през 2018 година, което ще доближава до феновете от целия свят посредством Българска национална телевизия.

В шампионата тази година вземат участие 24 тима. Дванадесетте отбора от двете групи в първата фаза на шампионата ще играят срещите си във Варна и Русе. В Двореца на културата и спорта в морската столица ще се срещнат тимовете на България, актуалният международен първенец - Полша, Финландия, Куба, Иран и Порто Рико. В зала „ Арена Русе " играят олимпийският първенец Бразилия, европейският първенец от 2015 и победител в Световната лига – тимът на Франция, Канада, Холандия, Китай и Египет. Класирането след първата фаза на надпреварата ще образува нови две групи от по 4 тима, които ще играят мачовете си във Варна и София на 21, 22 и 23 септември. Третата фаза и финалите на шампионата ще се проведат в Италия.

БНТ1 ще излъчи всички срещи на българския народен тим от 20:30 часа, незабавно след централната осведомителна емисия „ По света и у нас ". Мачовете от програмата на Световното състезание по волейбол за мъже ще разясняват Сашо Йовков и Ценко Симов, а професионален взор и друга позиция в анализите ще прибавят известни имена от българския волейболен хайлайф. Специална студийна стратегия ще съпътства всички мачове на българския народен тим.

В предишни години волейболните срещи от шампионата на планетата са привличали у нас телевизионна публика сред 600 000 – 1,2 млн. души. Засиленият интерес към тази игра, сполучливото показване на българските състезатели и позиционирането на директните излъчвания на срещите от Световната купа по волейбол за мъже 2018 в праймтайма на Българска национална телевизия са добра опция за дейно позициониране на рекламни послания. В дните на Световното състезание, онлайн платформата на Българска национална телевизия ще даде и спомагателни благоприятни условия както за рекламодатели, по този начин и за феновете на волейбола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР