Българската национална телевизия (БНТ) ще предложи изчерпателно телевизионно покритие на

...
Българската национална телевизия (БНТ) ще предложи изчерпателно телевизионно покритие на
Коментари Харесай

БНТ със специални репортажи от дните на рали България


Българската национална телевизия (БНТ) ще предложи изчерпателно телевизионно покритие на 52-рото издание на рали " България ", което ще се организира от 1 до 3 септември. Зрителите ще могат да се насладят на специфични репортажи и излъчвания от събитието, предавани по БНТ3.

Покритието ще стартира в петък, 1 септември, с репортаж от 21:45 до 22:00 часа, който ще показа най-вълнуващите моменти от първия ден на спортния уикенд.

В събота, 2 септември, от 14:00 до 15:00 часа, БНТ3 ще излъчи особено предаване от събитието, което ще предложи на феновете спомагателна опция да се потопят в атмосферата на ралито. След това, от 21:45 до 22:00 часа, ще бъде излъчен репортаж с преглед на най-значимите моменти от втория ден на надпреварата.

Накрая, в неделя, 3 септември, от 21:45 до 22:00 часа, феновете ще могат да гледат последния репортаж, който ще направи обобщение на третия и финален ден на рали " България ".

Събитието ще бъде публично намерено с тържествена гала на площад " Цар Иван Асен I " пред крепостта " Царевец " във Велико Търново в петък от 20:00 часа.

Организационният екип благодари на Българска национална телевизия за медийната поддръжка и ангажимент към спорта, които способстват за популяризирането на " Рали България " и за даването на опция на феновете да проследят всички вълнуващи моменти на надпреварата от удобството на своите домове.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР