Българската национална гайдарска асоциация раздава лично дарение от храни, предпазни

...
Българската национална гайдарска асоциация раздава лично дарение от храни, предпазни
Коментари Харесай

Дарове за бедни направиха от гайдарската асоциация

Българската национална гайдарска асоциация раздава персонално подаяние от храни, защитни средства и дезинфектанти на 550 души от седем смолянски села. Продукти от първа нужда получават нуждаещи се хора от Широка Лъка, Левочево, Бостина, Писаница, Хасовица, Соколовци и Кутела, съобщиха от локалната администрация. 
" Решихме, че е най-добре кметовете на обитаеми места да преценяват кои хора да подпомогнем, тъй като те познават техните потребности и усложнения ", обясни зам.-председателят на Гайдарската асоциация Теодора Игнатова, която е почетен консул на България в Конго.

Хранителните артикули раздаваха известният гайдар и ръководител на гайдарската асоциация Петър Янев и консулът ни в Конго благодарение на кметските наместници и директора на РД „ Социално подкрепяне “ Петя Пампорова.
Хората бяха признателни за даровете, които получиха от родните гайдари.
Помощта е обезпечена от Българската национална гайдарска асоциация и с финансовата поддръжка от Фонд " Обединени против COVD-19 “, иницииран от Български дарителски конгрес, Фондация „ Америка за България “, Посолство на Съединени американски щати в България и Американска комерсиална камара в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР