Българската националка Стилияна Николова разкри, че напрежението по време на

...
Българската националка Стилияна Николова разкри, че напрежението по време на
Коментари Харесай

Стилияна Николова: Напрежение има винаги, публиката е невероятна

Българската националка Стилияна Николова разкри, че напрежението по време на първия спортен ден е било налице, само че не поради неналичието на Боряна Калейн, а поради „ тежестта “ на самата конкуренция.

17-годишната съсетзателка завоюва сребърен орден на обърч на Световното състезание по художествена гимнастика, което се организира в „ Арена Амреец “.

„ Целият треньорски щаб ме подкрепяха, успокоиха ме. Всъщност терзанието беше от самото съревнование, а не че всичко пада върху мен, няма такова нещо. Всичко е умерено. Имах доста надпревари през годината, което подкрепя доста представянето ми на актуалното Световно състезание “, показа Стилияна Николова след триумфа.

Тя изигра доста добре съчетанието си и получи оценка от 33.400 точки. За нея това е първи орден от шампионат на планетата. Боряна Калейн не взе участие поради вирус и висока температура.

„ Напрежение има на всички места, дори и на държавните шампионати, нещо обикновено е, а и не е по-различно в този момент. Публиката е невероятна, веселя се, че пристигнаха и се надявам и в другите дни по този начин да ни поддържат “, показа още Стилияна Николова.

Участието ѝ на Световното състезание продължава през днешния ден с квалификациите на бухалки и лента от 14.45 часа по Българска национална телевизия 3. Прякото лъчение стартира още в 9.30 часа.

Цялата конкуренция можете да наблюдавате онлайн в





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР