Българската народна музика, това се оказа разковничето за мечтания пробив

...
Българската народна музика, това се оказа разковничето за мечтания пробив
Коментари Харесай

Китайците полудяха по нашата народна песен "Вено Невено" ВИДЕО

Българската национална музика, това се оказа разковничето за мечтания пробив на родни актьори зад граница. В последните дни се появиха няколко доказателства за триумфа на формулата – съвременна музика с етно детайли.

Най-новият мотив за горделивост, пък и нещо свежо в плейлиста ни, дава едвам 21-годишната певица DIA и нейната ария #yoursake.

Тя излезе в радиоефира точно на Коледа, само че съумя да се промъкне около All I Want for Christmas и всички наложителни празнични тракове, и направи усещане на слушателите.

Големият й пробив обаче е пристигнал ненадейно, откакто екипът зад парчето – продуцентите Fabrizio Parisi и The Editor, и самата певица, получават информация, че по неведоми пътища песента се върти с цялостна мощ в Китай.

„ Фолклорът, вплетен в модерното хаус звучене придава безгранично и постоянно – величествено звучене… такова, каквото самата българска национална музика носи “, споделят пред „ Монитор “ продуцентите и прибавят, че в последните дни са сюрпризирани, че и в Бразилия към този момент парчето е качено в стрийминг палтформи.

От през днешния ден песента има и видеоклип, в което основната роля е поверена на младата певица.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР