Българската мрежа на Глобалния договор на ООН е сред най-успешнитеПродължаваме

...
Българската мрежа на Глобалния договор на ООН е сред най-успешнитеПродължаваме
Коментари Харесай

Огнян Траянов е преизбран начело на структура към ООН

Българската мрежа на Глобалния контракт на Организация на обединените нации е измежду най-успешните

„ Продължаваме да работим и оказваме помощ, с цел да покажем, че бизнесът е съзидателна мощ “, съобщи Огнян Траянов (източник: Българска мрежа на Глобалния контракт на ООН)

Българската мрежа на Глобалния контракт на Организация на обединените нации преизбра Огнян Траянов за ръководител на сдружението, оповестиха от организацията, която развива активност в областта на корпоративната обществена отговорност и устойчивото развиване.

Глобалният контракт е платформа на Организация на обединените нации, сплотяваща частния бранш за поощряване на публичната отговорност на бизнеса и превръщането на глобализацията в положителна мощ. Българската мрежа действа към този момент пет години и е една от най-бързо разрастващите се в Европа.

„ Първата огромна цел, която си поставихме – да имаме забавни, вдъхновяващи, мотивиращи планове, сме постигнали. Те са смисълът на съществуването ни и са приети на национално и на интернационално равнище “, разяснява Огнян Траянов – създател и изпълнителен шеф на ИТ компанията ТехноЛогика, ръководител на УС на БАИТ и почетен консул на Република Филипини в България.
още по тематиката
„ Доказа се, че тези основи, върху които изградихме нашата организация, а точно групови планове като пиедестал за структуриране на една организация, както и за стратегическо обмисляне и ръководство, се възприеха като добра процедура. Продължаваме да работим и оказваме помощ, с цел да покажем, че бизнесът е съзидателна мощ ”, добави той.

Бизнесът, чрез присъединяване си в групови обществени планове, може да бъде инструмент за положително, подчертаха от Българската мрежа на Глобалния контракт на Организация на обединените нации, която към този момент завоюва голям брой национални и интернационалните оценки за дейната си работа по развиването на устойчиви планове и начинания.

Към 2019 година на интернационално равнище Глобалният контракт на Организация на обединените нации сплотява на доброволна основа над 10 000 компании и над 3000 бизнес асоциации, неправителствени организации, университетски институции и градове от над 160 страни в мрежа за замяна на най-хубави практики и сдружаване.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР