Българската ММА звезда Благой Иванов – Багата, получи лоша новина,

...
Българската ММА звезда Благой Иванов – Багата, получи лоша новина,
Коментари Харесай

Търсят нов съперник на Бгата за UFC 250

Българската ММА звезда Благой Иванов – Багата, получи неприятна вест, откакто остана без конкурент за събитието UFC 250, което е планувано за 9 май. Първоначалната локация беше Сао Пауло, само че арената, в която ще се организира събитието ще бъде превърната в болница поради пандемията от ковид и UFC ще го реалокират в Съединени американски щати, оповестява mma.bg. За страдание всички бразилци, които са част от бойната карта няма да могат да си изкарат работни визи и по този начин цели 13 състезатели са навън. Най-голям удар е отдръпването на Жозе Алдо, който трябваше да се бие в основната среща с Хенри Сехудо за купата в категория перо.
View this post on Instagram
О Ф И Ц И А Л Ь Н О @blagoyivanovmma @augustosakai @bethecorreia @panniekianzad @ketlenvieiraufc @marion_reneau #ufc #ufc250 #ufcbrasil #brasilia

A post shared by UFC_YKT14(RUS) (@ufcyakutiarussia) on Mar 8, 2020 at 7:02am PDT
Багата от своя страна трябваше да се бие с Аугусто Сакай, само че в този момент ще би трябвало да му търсят нов противник. Обяснението за отдръпването на бразилците гласи, че американските посолства по света не обслужват неамерикански жители и затова в този миг е било невероятно спортистите да възобновят работната си виза за пътешестване до Съединени американски щати. Ето кои са имената на всичките 13 бойци, които са навън от събитията на UFC.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР