Българската Мис Плейбой 2002 Маргарита Пейчинска все още не може

...
Българската Мис Плейбой 2002 Маргарита Пейчинска все още не може
Коментари Харесай

Мъка: Мис Плейбой не може да се разведе с румънски футболист

Българската Мис Плейбой 2002 Маргарита Пейчинска към момента не може да се раздели с някогашния румънски футболист Флорентин Петре. Двамата се разделиха със скандал през миналата година, като си насочиха тежки взаимни обвинявания през локалните медии, писа „ България Днес “.

Маргарита и Петре бяха женени повече от 10 години и имат наследник Алекс. Според българката някогашният футболист, който направи име в България с екипа на ЦСКА, й изневерява от самото начало на взаимния им живот.

Двойката към момента не може да се разбере и да се разведе без повече кавги. Преди няколко дни Марго още веднъж атакува мъжа си, като този път в разногласието са забъркани и пари. Българката разкрива, че двамата са подписали контракт за конфиденциалност, само че Петре не е загатнал, че в него има уговорка за 50 000 евро. Според някогашния футболист Маргарита е нарушила съглашението и би трябвало да си заплати. Отношенията сред двамата най-вероятно ще се решат в съда, а някогашната Мис Плейбой упорства за прехрана и настойничество на детето.

" По никакъв метод не желая синът ми Алекс един ден да ме упреква, че татко му си е тръгнал поради мен или, че аз съм отговорна за професионалните проблеми на Флорентин, както той твърди. Помоли ме да подпиша контракт за конфиденциалност, само че не загатна, че е поставил уговорка за 50 000 евро. Бих го питала каква е изгодата от този контракт, щом не си направил нищо неприятно и си чист като сълза. Твърди, че е прав, само че тогава не би трябвало да се опасява от това, което мога да кажа. Бракът ни, както споделя той в изявление, се разпадна две-три години преди този момент. Случилото се беше голям потрес както за мен, по този начин и за детето ни.

Досега една година Алекс живееше в семейство, в което родителите му се обичаха (поне аз по този начин мислех), и в никакъв случай не беше очевидец на кавги или недоразумения. През годините имах доста аргументи да напусна, тъй като поставях фамилията си преди всичко обичах Флорентин повече в сравнение с обичах себе си. Той твърдеше, че всяко пени, което изкарва отива в сметката ми. Отново изказвания, които са на половина правилни. Той е пропуснал да спомене за какво заплата му отива там, а не в неговата сметка. Опитът му да си изкара жертва може да успее единствено пред хора, които не ни познаваха като двойка. И не на последно място: да се хвалиш по какъв начин нямаш самообладание да се ожениш за трети път, когато даже не си се развел публично ", споделя хубавицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР