Българската лекоатлетка Ивет Лалова отбеляза 5 години брачен живот с

...
Българската лекоатлетка Ивет Лалова отбеляза 5 години брачен живот с
Коментари Харесай

Ивет Лалова отбеляза 5 години семеен живот

Българската лекоатлетка Ивет Лалова означи 5 години сватбен живот с кадър от сватбата си със Симоне Колио през 2013 година

"Кълна се, че не бих могла да те обичам повече в сравнение с те обичам сега, само че към този момент зная, че още на следващия ден ще го направя ", написа Лалова към фрагмента.

Лалова и Колио се ожениха през 2013 година в родния град на Симоне - Риети. Те се венчаха в средновековна черква от 1266 година А огромният ваучър се състоя в абатството "Ди Сан Пасторе ", издигнато през 813 година

През 2015 година Ивет показа, че обвиняването към брачна половинка ѝ Симоне в приложимост на допинг, което постави завършек на спортната му кариера, е сложило провокации пред брака им. Двамата обаче са преодолели рецесията и не престават взаимния си път напред дружно.

Двойката е дружно от лятото на 2010 година, година по-късно Ивет разкри:

"Определено не беше обич от пръв взор. Даже първоначално си мислех, че той е супер надувка. Той си мислел същото за мен. Спринтьорът би трябвало да показва самочувствие, убеденост, това е психическа игра. После, когато се опознахме, си казахме: в действителност ти си толкоз готин и земен човек. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР