Българската легенда на Барселона Христо Стоичков заяви, че на драго

...
Българската легенда на Барселона Христо Стоичков заяви, че на драго
Коментари Харесай

Стоичков: Бих си разменил “Златната обувка” от САЩ’94, за да видя Меси световен шампион

Българската легенда на Барселона Христо Стоичков съобщи, че с удоволствие би разменил своята “Златна обувка” от Мондиал 1994, с цел да види приятеля си Лионел Меси като международен първенец с Аржентина. Той също по този начин е уверен, че Луис Суарес ще е съвършен преподавател за Лаутаро Мартинес, в случай че нападателят на Интер премине на “Камп Ноу”.

“За да видя благополучен един другар, какъвто е Лео, и с цел да престане да страда поради това, че не е печелил международно състезание, бих разменил моята “Златна обувка” от САЩ’94 за опцията да видя Меси като международен първенец. Винаги когато губи Аржентина, виновността е на Меси, само че в никакъв случай не се приказва за тези, които са към него и се провалят.
[MD] | Stoichkov: " I would change my Golden Boot to see Messi world champion ".

Stoichkov assured that he would change his golden boot to see Messi win the World Cup.

" I would change my Golden Boot, which I got at the 1994 World Cup, to see Messi world champion " pic.twitter.com/y2QJyz96Pf
— BarçaTimes (@BarcaTimes) June 13, 2020 Много е елементарно да триумфираш в Барселона. Трябва да имаш темперамент и отговорност. Лаутаро Мартинес ще има шанса да разполага с двама души в офанзива, които ще са доста значими за спортната му кариера (Меси и Суарес - б.р.). Ще има шанса Луис Суарес да му покаже доста повече, в сравнение с знае. За мен Суарес е и ще си остане най-хубавата “девятка” в историята на Барселона поради головете и трофеите. Той е образец за Мартинес, с цел да види по какъв начин би трябвало да се движи и да отиграе дадена обстановка.

Виж какъв брой доста от попаденията, които бележи Меси, са с помощта на несъмнено придвижване на Суарес, който дава независимост на Лео да работи. Това е работа в колектив. Ще му покаже да се движи. Той е един доста кадърен нападател, който не стопира да се движи. Разполага с голяма мощност. Има умеенето да вкарва лесни голове. Притежава отборна игра, което е значимо. Когато правиш тези придвижвания и имаш Меси, който може да ти асистира, ясно е, че просто би трябвало да се разпишеш. Барселона е голям клуб, елементарно е да играеш там, само че футболистът би трябвало да играе за отбора”, разяснява Стоичков пред Radio Villa Trinidad.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР