Българската легенда на Барселона Христо Стоичков попадна във фокуса на

...
Българската легенда на Барселона Христо Стоичков попадна във фокуса на
Коментари Харесай

Най-добрите фрази на Стоичков

Българската легенда на Барселона Христо Стоичков попадна във фокуса на вестник AS. Мадридското издание се възползва от паузата във футбола, с цел да напомни някои паметни изречения на Ицо. " Христо Стоичков не оставяше никого апатичен без значение дали е с топка в крайници, или просто си отвори устата ", стартира материала си вестникът. Ето и някои от забавните изявления на номер 8 през годините:

" Можех да играя в Мадрид. Мендоса (бивш президент на Реал Мадрид) ми предложи чек с три пъти по-голяма заплата. Взех чека и го скъсах. Казах му, че ще играя в Реал Мадрид единствено в случай че Нунес е техен президент и " Камп Ноу " се придвижи в Мадрид ".

" Не зная дали е обезценяване, ненавист... Аз съм " куле " догроб. Мразя Реал Мадрид, за тях - нищо ".

" Психолог, това е нелепост. Един експерт би трябвало самичък да преодолява компликациите ".

" Бог беше на наша страна, само че съдията беше французин " (след загубата на България от Италия на САЩ'94).

" Гади ми се от Мадрид. Никога няма да ме видите с бяла тениска ".

" Дали съм сърдит на някого? На португалеца? Моля ви... Не е допустимо. Вижте статистиката. Той има половината от моите титли. Никой не се съмнява в неговите качества. Той няма " Златни обувки ". Никога не съм се ядосвал на съотборник " (за Луиш Фиго).

" Ако играя с ветераните, мисля, че ще печеля повече от една купа за седем години ".

" Не зная дали Барселона е имал комплекси, или не. Знам, че след моето идване такива няма. Бяхме по-добри. Започнахме да мачкаме Мадрид. През 90-те години стартира тяхното страдалчество, и то какво страдалчество! ".

" Трябваше да бием център, с цел да пипна топката " (след загубата от Милан на финала през 1994-а).

" Никога не ми е харесвал Роналдо. Не ми харесват индивидуалистите. Никога не ми е харесвало това. Един човек, който постоянно желае да е той, той и той ".

" Изглежда, че господинът не одобри добре това, че излязох да пазя страната си " (Когато играе за България без позволението на Ван Гаал).

" Ако нещата не престават по този начин, си потеглям. Когато печели Барса, печели Кройф. Когато губи, губи Стоичков ".

" На 31 години съм никой няма да ми споделя по какъв начин да шутирам " (относно Луис ван Гаал). Ла Лига 27 кръг, събота 7 март  Барселона 1:0краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР