Българската легенда Христо Стоичков харесва стила на игра на Джердан

...
Българската легенда Христо Стоичков харесва стила на игра на Джердан
Коментари Харесай

Ицо за Шакири: Може и да не е висок, но е с големи качества

Българската легенда Христо Стоичков харесва стила на игра на Джердан Шакири, на който последователите на Швейцария разчитат да донесе разликата в днешния осминафинал на Мондиала против Швеция.

“Не знам дали шведският тим отново ще заложи на неговата си типична игра с дълги топки и търсене на пробиви по крилата. Може би това ще е един от козовете на Швеция в този дуел. Швейцария пък е тим, който може да даде доста причини, да задържа кълбото, да търси положения един на един, което дава огромна независимост - изключително на хората от средата на терена. С всеки минал мач Шакири демонстрира, че може и да не е доста висок, само че е с огромни качества. Да се надяваме, че този ден, този час, още веднъж шансът ще се усмихне на Шакири, с цел да може неговият отбор да премине”, разяснява Ицо пред Българска национална телевизия.

Мачът в Санкт Петербург стартира в 17:00 часа, а спечелилият от него ще се изправи на четвъртфиналите против Англия или Колумбия. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! Мондиал 2018 1/8 кръг, вторник 3 юли  Швеция 17:00предстои  Швейцария
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР