Българската компания за бизнес софтуер и дигитални решения cDots ще

...
Българската компания за бизнес софтуер и дигитални решения cDots ще
Коментари Харесай

cDots изгражда софтуерна система за международния дистрибутор на напитки Buyex

Българската компания за бизнес програмен продукт и цифрови решения cDots ще построи сложна система за ръководство и следене на наличностите за английския дистрибутор на първокласни алкохолни питиета Buyex UK Limited, която оперира в съвсем всички страни от Европейски Съюз. Системата, която ще сътвори българският софтуерен разработчик, ще покрива цялата активност на Buyex.

 Системата, която ще сътвори българският софтуерен разработчик, ще покрива цялата активност на Buyex.

„ Buyex UK Limited е следващата английска корпорация, която избира да употребява услугите ни, откогато започнахме нашите интервенции на Острова. Радващото е, че клиентът се доверява на нашия екип за направата на сложно решение за неговите интернационалните интервенции. Това ни нарежда като снабдител на интернационалните софтуерни бизнес решения – сегмент с доста висока добавена стойност “, разяснява Филип Дечев, създател на cDots.

В рамките на плана българската компания ще построи система за следене и ръководство на дистрибуцията на Buyex в цяла Европа, която ще разреши по-оптималното систематизиране на наличностите във всяка страна и ще предотврати обстановки, при които в една страна ще има прекомерно огромно количество от даден продукт, а в друга – прекомерно малко. Освен това екипът на cDots ще създаде и нов уеб страница за английската компания.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР