Българската компания за бизнес софтуер cDots е в процес на

...
Българската компания за бизнес софтуер cDots е в процес на
Коментари Харесай

Българската софтуерна компания cDots набира рисков капитал

Българската компания за бизнес програмен продукт cDots е в развой на набиране на рискови вложения. Ръководството на компанията предлага на евентуалните вложители 30% от нейната благосъстоятелност, а целевата сума, която ще се опита да набере, е 400 000 $. Срещу това cDots предлага 90% възвръщаемост на вложенията в границите на идващите три години.

cDots съществува от няколко години и към този момент им десетки сполучливи планове в Европа и Азия. Основният фокус и експертиза на екипа е в построяването и внедрявнето на бизнес решения, в това число програмен продукт за ръководство на риска (Risk Management System), на системи за доклад на работно време и вложени запаси (Time Management System), на документооборота (Document Management WorkFlow), както и на кредитиране, задълженията и колекторски действия (Credit Management System).

Неотдавна компанията създаде и първото по рода си у нас софтуерно решение за ръководство на бизнес интервенциите Inside-View, което събира всички данни за работата на чиновниците в едно дружество и протичащите в него интервенции. То е основано за огромни корпорации със комплицирана конструкция, включваща голям брой офиси в разнообразни градове и страни. От cDots подсигуряват, че след внедряването му интервенциите ще се усъвършенстват с минимум 30%. Целта на компанията е да трансформира Inside-View в самобитен " мозък " на корпоративното ръководство, който е с капацитета да промени напълно метода, по който вършим бизнес.

Софтуерната компания е възнамерявала да употребява новопривлечените средства за развиване на основаното от нея решение за ръководство на бизнес интервенциите, както и за неговото позициониране на интернационалните пазари. Около 40% от вложенията се чака да бъдат употребявани за заплати към екипа от разработчици и за администрация,  а останалите - за дейностите по продажби и маркетинг на задгранични пазари.

Повече детайлности можете да намерите ТУК.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР