Българската компания VInghen започва предварителните поръчки на ново превозно средство

...
Българската компания VInghen започва предварителните поръчки на ново превозно средство
Коментари Харесай

Български електрически хибрид между велосипед и тротинетка излиза на пазара

Българската компания VInghen стартира предварителните поръчки на ново транспортно средство за града - хибрид сред велоспед и тротинетка с електрическо задвижване.

Ti1 е предлага с мотори с мощ 250W и 500W, скоростта е лимитирана до 25 км/ч, а пробегът в действителни условия доближава 32 км, изясняват от компанията. Времето за зареждане е сред 4 и 5 часа, а самото транспортно средство тежи 25 кг.

Развойната активност и производството се правят в България, показва създателят и изпълнителен шеф Цветан Илиев.

Vinghen Ti1 комбинира размерите на типичен велосипед с концепцията за тротинетка; това води до преимущества като улеснено качване и слизане, усъвършенствана непоклатимост и понижена потребност от поддръжка. Освен това, изправената позиция на каране дава опция на хората, работещи в офис среда, да прекарват по-малко време седнали, споделят още от компанията.

" Намирам пътуването в града с автомобил или градски превоз за доста натоварващо до степен, в която изпитвах терзание, напускайки офиса на края на работния ден. След като започнах да се придвижвам с електрически велосипед осъзнах, какъв брой по-щастлив и спокоен се усещам. Освен това чувството е, че съм " свободен " сега, в който свърша работа. Така взех решение, че бих желал да оказа помощ на хората като направя напредването в града развлечение. Vinghen Ti1 прави това по-добре от множеството колела и тротинетки и нямам самообладание да споделя първия ни модел със света, " споделя Илиев.

От компанията не оповестяват ориентировъчна цена.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР