Българската компания Scale Focus, която извършва аутсорсинг дейност в IT

...
Българската компания Scale Focus, която извършва аутсорсинг дейност в IT
Коментари Харесай

Софтуерна компания във Варна с план за откриване на нови 100 работни места

 Българската компания Scale Focus, която прави аутсорсинг активност в IT бранша, отпразнува първи рожден ден от отваряне на офиса си във Варна. " Резултатите са супер изненадващи! Миналата година, когато дойдохме тук, си пожелахме да стигнем за една година най-малко 50 индивида. Днес офисът ни отесня! И това става допустимо, с помощта на метода, по който си партнираме с Община Варна, с висшите образователни заведения, с локалната екосистема. Догодина плановите ни са назначение на най-малко още 100 души -  новата самодейност - Scale Focus Academy, която има за цел да вкара още младежи в IT промишлеността, съобщи Пламен Цеков, изпълнителен шеф на компанията. 

" Нямам никакво подозрение, че ще успеем да реализираме резултатите, които сме си сложили и следващата година да отворим още 100 нови работни места. Благодарим на нашите сътрудници, на екипа на Община Варна, на университетите. Смятам, че когато задълбочим нашето партньорство, задачите са безусловно постижими ", показа и Александър Стоименов, HR на комапнията. Поздравления към екипа на Scale Focus насочи Пейчо Пейчев, зам.-кмет на общината.  

Офисът на Scale Focus във Варна е част от дълготрайните проекти на управлението за разширение на активността на компанията. Той е четвърти в страната, общо в компанията работят над 1000 души, които обслужват повече от 200 клиенти от целия свят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР