Българската компания с 25-годишен опит в производството на матраци създава

...
Българската компания с 25-годишен опит в производството на матраци създава
Коментари Харесай

Тед Бед: Потребителите търсят все по-качествени и новаторски продукти

Българската компания с 25-годишен опит в производството на матраци основава нов бранд, ориентиран напълно към клиентите на комерсиалните вериги
Качество, нововъведения и грижа открояват фамилната българска компания Тед Бед като водещия производител на матраци в България и един от водачите в Европа. С екип от над 400 индивида Тед Бед към този момент 25 години предлага качествени артикули за сън, които изнася в още 35 страни по света.
През последните 12 години компанията развива стратегическо партньорство с Kaufland България, като сортира особено продуктите, които да предложи на клиентите на веригата по този начин, че да дават отговор на тяхното търсене и потребности. Съвместната работа с комерсиалната верига разрешава на Тед Бед да опознаят още по-отблизо динамичните желания на българския консуматор и да основат продуктови формати, които да бъдат в тяхно облекчение.
Ярък образец за това е специфичната създадена технология, с помощта на която матраците на Тед Бед са компресирани в компактна опаковка на руло. Така те стават елементарно портативни и изцяло дават отговор на условията на клиента за бърза и лесна покупка.
През 2019 година компанията влага и в основаването на нов бранд Sleep Me, ориентиран напълно към клиентите на комерсиалните вериги, който дава отговор на международните трендове в продуктите за сън. Иновативните му сбирки са освен практични, само че носят и добавена стойност за потребителя със своите спомагателни съставки за здравословния и първокласен сън като деен въглен, зелен чай и лайка, чиито дейности са необятно известни.

„ Потребителите търсят все по-качествени, реформаторски артикули, основани по международни индустриални технологии и стандарти за качество и безвредност. В Тед Бед работим със сертифицирани снабдители, отговарящи на международни стандарти за качество на материалите. Всичко това е, с цел да подсигуряваме най-хубавото качество на повече от налична цена за потребителите у нас и по света “, споделя Ваня Стоянова, търговски шеф на Тед Бед.
В резултат на постоянното партньорство с Kaufland България и отличните резултати на локално равнище, фамилната компания съумява да предложи своите артикули на клиентите на комерсиалната верига и на европейските пазари.
„ За нас работата с Kaufland е извънредно виновна, тъй като изисква непрекъснати инспекции за стандарт на качество и индустриален развой ”, добавя Ваня Стоянова.
Бъдещето пред Тед Бед е не по-малко обещаващо. Компанията мощно има вяра в новата марка Sleep Me, в границите на която ще сплоти атрактивни и качествени сбирки от матраци, топ матраци, възглавници и други продукти и гъвкаво ще дава отговор на динамично изменящите се желания на клиентите.
Kaufland България развива устойчива и дългогодишна политика в поддръжка на продуктите, създадени в България. Над 60% от производителите, с които компанията работи, са български. Търговската верига си партнира с родни производители и снабдители от 26 района у нас, което е съвсем цяла България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР