Българската инди-рок група JEREMY? ще свири на един от най-популярните

...
Българската инди-рок група JEREMY? ще свири на един от най-популярните
Коментари Харесай

JEREMY? с нов пробив на Острова

Българската инди-рок група JEREMY? ще свири на един от най-популярните самостоятелни фестивали в Лондон – Camden Rocks Festival , който тази година ще се организира на 1 и 2 юни. Единствената българска тайфа в line-up на фестивалът ще забие на 1 юни в 20.15 ч. локално време. Точното място, на което ще се изяви ще стане ясно и ще бъде оповестено седмица преди събитието. 400 от най-популярните, напълно нови, изгряващи, ярки и забавни модерни банди ще се показват в границите на два дни. Всички те ще бъдат разпределени и ще свирят на 20 разнообразни местоположения – клубове и открити подиуми, пред хиляди почитатели и туристи в рокeндрол квартала на английската столица. Определено Camden Rock Festival е едно от най-шарените, забавни и любопитни градски събития, което по традиция се разгръща из целия Camden Town. Това е и мястото, където е бил домът на Ейми Уайнхаус и начална спирка за някои от най-популярните групи, като The Cult, Coldplay, R.E.M. и други. В понеделник екипът на Camden Rocks Festival разгласи публично, че група JEREMY? е в афиша на тазгодишното му издание и това е първото присъединяване на БГ тайфа в историята му.
Това обаче напълно не е първи пробив на JEREMY? в Обединеното кралство. През последните години бандата има няколко концерта в паметния Club 100 в Лондон, както и в клубове в Ливърпул, Брайтън, Глазгоу. През 2015-а момчетата свириха на различен известен фестивал за нова музика – The Great Escape с цели два концерта в програмата му.
В обществените мрежи JEREMY? споделиха прочувствено, че това е сбъдната фантазия за тях и постоянно са желали да свирят тъкмо там – в Camden Rock Festival. В Camden са съсредоточени над 20 клуба с музика онлайн и това го прави една от най-желаните точки за изява на всяка уважаваща себе си тайфа.
Можете да купите билети и да станете част от историята на JEREMY?, като ги подкрепите онлайн на 1 юни посредством посочения линк. При въпроси, можете да пишете известие на формалната страница на бандата във facebook.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР