Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи престижните годишни награди

...
Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи престижните годишни награди
Коментари Харесай

Лъки Банско СПА & Релакс най-добър планински хотел

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи влиятелните годишни награди за достижения в хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2017 година.

За поредна година апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс беше измежду наградените, като тази година той беше почетен с оценката "Най-добър планински хотел за 2017 година “.

Оценката идва като справедливо самопризнание за огромната капиталова стратегия, осъществена в хотела в последните 3 години.

Бяха издигнати напълно нов и съвременен СПА център, беше изработен повсеместен редизайн на лобито, направени бяха нови кабинети за аюрведа клиниката, преди две седмици беше открит най-новия ресторант в хотела – Фондю, с неповторима швейцарска кухня и грациозен алпийски дизайн.

Традицията за връчването на тези награди датира от 1996 година и носители на премиите стават хотели, заведения за хранене и общини, министерства и компании, които имат действителен принос за развиването на туризма и предприемачеството.

Сред формалните посетители на събитието бяха Валери Симеонов - заместител министър-председател на България, Ирена Георгиева – заместник-министър на туризма, Султанка Петрова - заместник-министър на труда и обществената политика, Драгомир Николов - Изпълнителен шеф на Агенция по заетостта, Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община, кметове на общини и сдружения, притежатели и мениджъри на туристически компании и търговски компании.

Честито на всички наградени и идната година да сме отново там!
PR обява
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР