Българската група Intelligent Music Project с вокалист Рони Ромеро от

...
Българската група Intelligent Music Project с вокалист Рони Ромеро от
Коментари Харесай

Супергрупата на Врабевски ще свири в Париж

Българската група " Intelligent Music Project " с вокалист Рони Ромеро от именитите " Rainbow " ще изнесат концерт на 27-ми март в Париж в " Théâtre Saint-Léon ". Тогава ще изпълнят онлайн песента " Intention ", с която групата ще показа страната ни на " Евровизия 2022 " в Торино, Италия. Пред наши сънародници във френската столица музикантите ще показват и най-хубавото от последните си три албума - " Sorcery Inside ", " Life Motion " и " The Creation ".

" Подготвили сме ужасно шоу и нямаме самообладание да го представим пред сънародниците ни в Париж. Отзивите, които получаваме след концертите ни в България ни дават да разберем, че хората за зажаднели за сходен вид музика и то онлайн ", споделят от екипа на " Intelligent Music Project ".

Преди Париж, групата ще изнесе концерти и в Торино, Амстердам, Брюксел, Солун. На сцената дружно с Рони Ромеро ще се качат българските музиканти Стоян Янкулов-Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Димитър Сираков, Самуел Ефтимов, Лина Никол и Иво Стефанов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР