Българската група Fleet Services е придобила изцяло Mobiliz Bilgi ve

...
Българската група Fleet Services е придобила изцяло Mobiliz Bilgi ve
Коментари Харесай

Собственикът на GPS Bulgaria придоби турски телематичен оператор

Българската група Fleet Services е придобила напълно Mobiliz Bilgi ve İletişim Teknolojileri A.Ş. И двете сдружения работят в региона на GPS следенето и ръководството на автопаркове. Стойността на договорката не се оповестява.

Групата оперира посредством фирмите GPS Bulgaria и GPS Systems Macedonia. Първата си партнира с A1 България и има над 20 години опит в създаването и продажба на телематични решения за редица промишлености - телекомуникации, строителство, железопътен превоз, обезпечаване, превоз, логистика и други.

" Благодарение на големия IT и инженерен гений в Турция, придобиването на Mobiliz ще ни разреши да ускорим внедряването на нови приложения и тяхното предложение на пазара и да разтеглим своето наличие в прилежащи страни, Европа, Азия и Африка. Наша упоритост е да имаме основна роля в нововъведенията за автомобилната промишленост, основани на разбор на огромни данни и създаване на Industry 4.0 и 5G приложения ", споделя Николай Кичев, ръководител на борда на шефовете на GPS Bulgaria и на Mobiliz.

С придобиването на Mobiliz, под ръководство на Fleet Services, към този момент са над 450 000 транспортни средства.

Самата Mobiliz е измежду пионерите на пазара в Турция и има 15 хиляди бизнес клиента.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР