Българската гимнастичка Катрин Тасева спечели трети сребърен медал от финалите

...
Българската гимнастичка Катрин Тасева спечели трети сребърен медал от финалите
Коментари Харесай

Сребърни медали за Катрин Тасева и ансамбъла на финалите в София

Българската гимнастичка Катрин Тасева завоюва трети сребърен орден от финалите на Световната купа по художествена гимнастика в София, оповестява. Бронзовата медалистка от многобоя се класира втора и на лента.
 
След доста въодушевена и чиста игра прелестната Тасева реализира оценка от 19.400 точки , от които (10.900 за компликация и 8.500 за изпълнение). Така равносметката за Тасева от домашната Световна купа е четири медала бронз от многобоя , и три сребърни оценки на топка, бухалки и лента .

 
Титлата на лента завоюва шампионката в многобоя Александра Солдатова с 19.700. Бронзът остана за Линой Ашрам от Израел с 19.150.
 
Другата ни представителка Невяна Владинова остана осма в битката за безспорната купа, като влезе на два финала. На обръч малко раздели Кралицата на Световната купа Неви от орден, като тя остана четвърта. На топка чаровната плевенчанка се класира шеста.-->

 
Националният отбор по художествена гимнастика пък завоюва сребърен орден във финала на три обръча и две бухалки на Световната купа в София.
 
Родните грации подвигнаха на крайници публиката в столичната зала „ Арена Армеец “ с брилянтно осъществяване в последния край от Световната купа, с който бе комплициран завършек на тридневната конкуренция. Българският отбор в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова , Стефани Кирякова , Лаура Траатс , Ерика Зафирова и с треньори Весела Димитрова и Михаела Маевска се показа чудесно и получи оценка 24.050 точки от съдиите (15.900 компликация, 8.150 за изпълнение), с което изглеждаше покрай купата, само че по-късно ансамбълът на Украйна също игра на доста високо равнище и получи оценка 20.100. На трето място се подреди съставът на Япония с 23.600 точки.

 
По този метод златните девойки завоюваха втори орден от Световната купа в София, откакто през вчерашния ден победиха в многобоя. По-рано през днешния ден ансамбълът ни позволи неточност в съчетанието си във финала на пет топки и остана на шеста позиция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР