Българската футболна звезда Димитър Бербатов сподели мнението си относно мачовете

...
Българската футболна звезда Димитър Бербатов сподели мнението си относно мачовете
Коментари Харесай

Бербатов: Както винаги, германците са преди всички и показват как се прави

Българската футболна звезда Димитър Бербатов показа мнението си по отношение на мачовете без аудитория. Бундеслигата се завръща на 16 май пред празни трибуни, а същото се чака да се случи и с останалите топ шампионати. Бербатов не скри вълнението си и изрази очаквания, че всичко ще протече по проект, оповестява " Гонг ". 

" През идната седмица футболът се завръща с Бундеслигата, което е добра вест. Очаквам с неспокойствие да видя по какъв начин там ще приложат всички ограничения. Да се надяваме, че всичко ще бъде наред, защото най-важното е всички да са в сигурност ", съобщи Бербатов. 

" Както постоянно, германците са преди всички и демонстрират по какъв начин нещата могат да се получат. Много съм разчувствуван и се надявам всичко да протече по проект, с цел да могат и останалите шампионати да ги последват. "

" Мачовете при закрити врата не са същите и всички знаят това. Ще бъде безшумно и ще може да се чува по какъв начин футболистите си приказват на игрището и споделят със своите треньори. Няма да има никаква атмосфера и като цяло ще бъде друго за всеки отбор. За някои това ще е добре, само че други ще страдат, тъй като това може да се отрази на представянето им. "

" Осъзнаваш, че дуелът е значим, само че в това време мозъкът и тялото ти могат да те заблудят, че това е контрола. Това може да докара до неприятно показване, което не е хубаво, само че в името на всички по този начин би трябвало да се случат нещата в този момент, тъй като сигурността е преди всичко. "

" С Байер Леверкузен един път играх един мач без аудитория – посещение на Рома в Шампионската лига. Не беше добре, виждаше се, че и двата тима не се чувствахме добре. Нямаше тифози, нямаше атмосфера. Беше безшумно, можеше да чуеш по какъв начин всеки приказва, все едно е подготвителна среща. Но това си беше конфликт от ШЛ и надлежно ти самичък би трябвало да се мотивираш повече от нужното. Дори тогава вкарах един от най-хубавите си голове в кариерата ", призна звездата.

" Когато последователите липсват, домакинският тим няма преимущество, а съперникът не е напрегнат от страна на ултрасите си. Няма да има кой да освирква и сплашва гостуващия състав. Всички знаем, че от време на време ентусиастите могат да завоюват дуела. Всичко зависи от това по какъв начин играчите ще се настроят. За тяхна наслада, по-късно те могат да стъпят на терена и да мислят единствено за резултата. Но ще бъде мъчно ", приключи Бербатов.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР