Българската футболна звезда Димитър Бербатов се възхищава на атакуващото дуо

...
Българската футболна звезда Димитър Бербатов се възхищава на атакуващото дуо
Коментари Харесай

Бербатов се възхити на атакуващото дуо на Арсенал

Българската футболна звезда Димитър Бербатов се възхищава на атакуващото дуо на Арсенал – Александър Лаказет - Пиер-Емерик Обамеянг. Нападателите на лондончани ще се опитат да повлияят на развиването на съботния дуел против Ливърпул на „ Анфийлд” от Премиърлийг. Мачът е от 19.30 часа и ще можете да го наблюдавате по DIEMA SPORT 2.

Бившият нападател на Тотнъм и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов похвали дуото за клиничните им изяви пред съперниковите порти.

“Мачът е първият против втория, ще бъде страховит дуел. Ужасно одобрявам Обамеянг и Лаказет, харесва ми да ги виждам по какъв начин играят, тяхното партньорство е впечатляващо”, показа Бербатов, който разяснява за уеб страницата на букмейкърска компания.

„ Начинът, по който играят дружно и головете, които осъществят, тяхната експедитивност и заостреност са невероятни. Същото се случва и с атакуващите играчи на Ливърпул като цяло”, разяснява още българският футболист.

„ Бих желал да бъде голова фиеста, само че евентуално ще става дума за доста тактически решения, взети по време на мача по какъв начин да съумеят да се спрат едни-други, в последна сметка става дума за борба за трите точки.”

„ Ако падне ранен гол може би ще се получи отворен мач, само че в случай че не падне такова попадението, може би ще става дума за няколко тактически промени и ще се касае до това кой ще допусне пръв грешка”, сподели още Димитър Бербатов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР