Българската футболна легенда Христо Стоичков представи биографичната си книга под

...
Българската футболна легенда Христо Стоичков представи биографичната си книга под
Коментари Харесай

Христо Стоичков разказва историята си в нова биографична книга

Българската футболна легенда Христо Стоичков показа биографичната си книга под заглавие „ Христо Стоичков. Историята ". Тя е формалната биография на Камата, написана в съавторство с Владимир Памуков. В книгата футболистът смъква маската и повдига завесата на живота си. Чувства ли засегнатост, че Гунди, а не той е футболист на XX век - Христо Стоичков?

„ Не мога и нямам право да се дразня. Пеле избра Христо Стоичков да бъде в 100-те най-хубави футболисти на ФИФА. Мишел Платини избра Христо Стоичков да бъде в 50-те най-хубави футболисти на Европа. И аз по какъв начин да се дразня, че едните ме поставят горе, а другите - долу. Няма съпоставяне. Това е доста болна тематика и тя постоянно ще остане в празните им глави да ни съпоставят. Защото има доста кухи лейки, които съпоставят. От мен няма да чуете нито една неприятна дума за човек, който е умрял преди толкоз доста години ", споделя Камата.

Специално за събитието в София дойде футболният арбитър Урисар Аспитарте, настъпен от Христо Стоичков по време на трансформиралия се в легенда мач от 1990 година А трима някогашни български президенти също участваха в премиерата на „ Христо Стоичков. Историята ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР