Българската футболна легенда Димитър Бербатов даде обширно интервю за онлайн

...
Българската футболна легенда Димитър Бербатов даде обширно интервю за онлайн
Коментари Харесай

Бербатов след трансфера в Тотнъм: Майко мила, платиха 15 млн. за мен!

Българската футболна легенда Димитър Бербатов даде обстойно изявление за онлайн списанието Marca Plus, в което си напомни мигове от славната си кариера, както и приказва за сегашното.

„ Сега извозвам повече време с децата и жена си. Сега е моментът за фамилията. Отделям време и на фондацията си, с която от 11 години оказваме помощ на надарени българчета. Да, липсва ми футболът, само че няма по какъв начин. Сега виждам футбол по малкия екран, само че не е същото. “, показа той.

Запитан от къде е намерил мотивация да играе „ съвсем до 40-годишен “, Бербо отговори: „ Основната причина, естествено, е любовта към футбола. Също по този начин имах щастието да се размина с тежка травма по време на кариерата. Един ден обаче тялото ми сподели: „ Димитър, време е да кажеш „ довиждане “. В сърцето остава това, че играх за огромни тимове и вкарах доста попадения “.

„ Когато напуснах българския футбол и отидох в Германия, се развих във всяко отношение – упражнявах повече и внимавах повече какво хапвам. Превърнах се в мъж. Когато стана факт прехвърлянето ми в Тотнъм, си споделих: „ Майко блага, заплатиха 15 милиона за мен “. С Тотнъм спечелихме Купата на Лигата под управлението на Хуанде Рамос. Той вярваше в мен и ме пускаше във всеки мач. Спомням си, че когато стана ясно, че отивам в Юнайтед, ме повика и ми сподели: „ Берба, в случай че си отидеш, с теб си отива красивият футбол “. Това е най-големият комплимент, който са ми правили “, спомни си някогашният голаджия.
link1 " >  Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР