Българската финтех компания phyre привлече финансиране от 1,55 милиона евро,

...
Българската финтех компания phyre привлече финансиране от 1,55 милиона евро,
Коментари Харесай

Българската финтех компания phyre привлече 1,55 милиона евро инвестиции

Българската финтех компания phyre притегли финансиране от 1,55 милиона евро, с което да продължи да развива своята мултифункционална e-wallet платформа за разплащания и финансови услуги. Благодарение на тясното си съдействие с сдружението за електронни пари – Paynetics, phyre предлага неповторим бизнес модел – композиция сред SaaS (Софтуер като Услуга), BaaS (Финансови и Платежни интервенции като Услуга), дружно с необятна гама услуги с добавена стойност ориентирани към търговците.

phyre дава опция на огромни компании да предложат на своите консуматори цифров портфейл и финансови услуги в извънредно къс период и доста поефективно, в съпоставяне със независимото консолидиране на сходна технология и построяването на екип, който да ръководи услугата. От декември 2019 насам phyre започва партньорства с А1 и Vivacom - двата водещи телекома в България, разработвайки услугата им за цифров портфейли финансови услуги.

Инвестиционният рунд за набиране на средствата бе воден от Ню В Вижън 3 – бележит VC вложител и от Българоамериканската кредитна банка.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР