Българската федерация по волейбол представи новия си основен спонсор за

...
Българската федерация по волейбол представи новия си основен спонсор за
Коментари Харесай

Рекорден спонсорски договор за волейбола ни във връзка със Световното

Българската федерация по волейбол показа новия си главен спонсор за Световното състезание, на което страната ни ще бъде хазаин дружно с Италия този септември. От през днешния ден Националната лотария ще подкрепя Федерацията, а логото на компанията към този момент ще стои на екипите на националния ни тим.

Договорът за партньорство бе подписан пред медиите от президента на БФВ Данчо Лазаров и ръководещия съучастник на Националната
лотария Милен Ганев. Вицепрезидентът на Федерацията и ръководител на организационния комитет на Световното състезание Любо Ганев разкри, че това е най-големият партньорски контракт в историята на БФВ.

Впоследствие Данчо Лазаров разкри, че става дума за сума от 600 000 лв..

"За нас е наслаждение да сложим началото на това партньорство. Мисията на това съдействие е да предизвикаме ориста и националният ни тим да ликува със международната купа през септември. Възнамеряваме да дадем опция на всеки, който желае да поддържа националите ни, да го направи и да е част от мача ", разяснява Милен Ганев.

"Ние от Българската федерация по волейбол ценим партньорството си с Националната
лотария. Надяваме се, че съдействието сред двете страни ще продължи и след провеждането на най-големия волейболен конгрес ", сподели Лазаров.

Световното състезание по волейбол ще се организира сред 9 и 30 септември в България и Италия. Градовете у нас, които ще одобряват срещи от конкуренцията, са София, Варна и Русе. На италианска земя ще се играе в Рим, Милано, Болоня, Флоренция и Бари, а финалът на 30-ти септември ще се играе в Торино.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР