Българската федерация по волейбол изразява пълната си подкрепа към Правителството

...
Българската федерация по волейбол изразява пълната си подкрепа към Правителството
Коментари Харесай

Федерацията по волейбол подкрепи правителството

Българската федерация по волейбол показва цялостната си поддръжка към Правителството на Република България. Това оповестиха от федерацията на уеб страницата си.

Ето и позицията на федерацията по волейбол:

През последните няколко години България бе хазаин на двата най-големи спортни форума във волейбола взаимно с Италия – Европейското състезание през 2015 година и Световния шампионат през 2018 година Освен тях нашата страна приема и шампионати от Лигата на нациите. Не бива да забравяме, че бяхме домакини и на Олимпийска подготовка през 2019 година, когато напълно малко не ни доближи да спечелим визите за Олимпиадата в Токио. Всичко това нямаше да бъде допустимо без поддръжката на господин Бойко Борисов и неговия екип.

За организацията на двата най-големи форума Българската федерация по-волейбол получи многочислени поздравления, целият волейболен свят впери очи в нашата страна.

Всеки играч знае какъв брой значим е домакинският фактор в спорт като нашия, където всяка точка е от голяма важност. Всички ние сме признателни за това, че нашите момчета играят мачовете си на родна земя и имат поддръжката на невероятната българска аудитория.

Изказваме благодарността си към кабинета на господин Борисов и за вложенията, които се вършат в спортна инфраструктура. Без добра спортна база семействата на тези конгреси нямаше да бъдат вероятни. Залите са ни нужни, с цел да могат децата ни да практикуват обичания си спорт и да порастват здрави.

Сигурни сме, че нашето положително съдействие ще продължи и в бъдеще!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР