Българската федерация по вдигане тежести плати глобата от 250 000

...
Българската федерация по вдигане тежести плати глобата от 250 000
Коментари Харесай

Българската федерация по вдигане тежести плати глобата и изпраща 21 състезатели на Европейското

Българската федерация по повдигане тежести заплати санкцията от 250 000 $, която й беше наложена от Международната федерация по повдигане на тежести. Сумата беше обезпечена посредством контракти за реклама с най-големия вносител на автомобилни гуми и верига от професионални сервизи за гуми Медина Мед за 150 000 лева и със СПОРТ ТОТО за 250 000 лева 18 000 лева бяха дарени от физически лица.

След като санкцията беше платена, стана допустимо присъединяване на 21 млади български състезатели на Европейското състезание по повдигане на тежести за юноши и девойки до 15 и до 17 години, което ще се организира от 22 до 28 юли в Милано (Ит). Освен за медалите, те ще подвигат за спечелването на още една квота при девойките за Младежките олимпийски игри, които предстоят тази есен в Буенос Айрес. България към този момент има една квота при юношите, а с цел да спечелим оптимално вероятните в щангите общо две, би трябвало да се наредим измежду първите 4 в класирането по народи при девойките.

До момента България има извоювани три трофеи от Младежки олимпийски игри – на Божидар Андреев, Георги Шиков и Боянка Костова. За последните три години младите български щангисти завоюваха общо над 70 медала от международни и европейски шампионати.

Федерацията подписа 5-годишен рекламен контракт с Медина Мед. Фирмата е със седалище в Стара Загора и е най-големият вносител на гуми за леки, лекотоварни, 4х4 коли, агро и индустриална техника. Предлага първокачествен сертифициран ремонт на товарни, агро и индустриални гуми. Тя е най-голямата сертифицирана мрежа сервизи за гуми в България със сервизи в София, Пловдив, Пазарджик, Ст.Загора, Бургас, Варна, Русе и Добрич.

Българската федерация по повдигане тежести подписа 5-годишен контракт за реклама и със СПОРТ ТОТО. С него федерацията се задължава да разпространява Българския състезателен тотализатор и неговата активност, да показва съдействието на рекламодателя по време на обществени събития, да брандира формалната екипировка на състезателите от националните тимове и залите за осъществяване на надпревари, проведени от федерацията, а всички състезатели и треньори, носители на медали да дават лика и името си за изготвяни от рекламодателя популяризиращи го материали.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР