Българската федерация по снукър започна втория сезон на кампанията Избери

...
Българската федерация по снукър започна втория сезон на кампанията Избери
Коментари Харесай

Пет града домакинстват на кампанията `Избери снукъра`

 Марк Уилямс и Джон Хигинс повтарят финала от
Българската федерация по снукър стартира втория сезон на акцията " Избери снукъра ", която ще се организира в пет разнообразни града в страната сред 3 и 12 септември. Целта на плана е да се разпространява играта като спорт и средство за предварителна защита на рисково държание на младежите.

Кампанията започва в Кюстендил (3-4 септември), след което продължава в Петрич (5-6 септември), София (7-8 септември), Враца (9-10 септември) и Пловдив (11-12 септември). Във всеки един от изброените градове ще има конфигурирана снукър маса навън в центъра на града, където всеки ще може да се запише и да взе участие в тренировките, и демонстрациите дружно с първия лицензиран треньор в България Братислав Кръстев.

Начинаещите ще получат базови умения и ще могат да практикуват спорта в локалните клубове. Проектът се финансира от Министерството на спорта по национална стратегия за осъществяване на юношески действия по чл.10А от Закона за хазарта.

Всички участници в програмата ще имат опция да получат един от 20-те билета за демонстративните дуели сред легендите в снукъра Джон Хигинс и Марк Уилямс, които ше повторят епичния край от Световното състезание по снукър в София и Пловдив на 20 и 21 ноември тази година.

По време на " Избери Снукъра 2 " ще бъде основан " Снукър на колела ", който ще разреши на младежите да надникнат в снукър клубовете по един нетрадиционен и атрактивен метод.

Кампанията ще завърши с " Уикенд на отворените порти " в снукър клубовете, членове на българска снукър федерация. Младежите ще получат опция гратис да играят на масите, да вземат участие в шампионат за дилетанти и да се срещнат с локалните шампионати и график на тренировките. Целта на активността е трайно обосноваване и ангажиране на младежите в спортни действия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР