Българската федерация по художествена гимнастика публикува съобщение от капитана на

...
Българската федерация по художествена гимнастика публикува съобщение от капитана на
Коментари Харесай

Невяна Владинова: Сега е моментът да бъдем силни и единни

Българската федерация по художествена гимнастика разгласява известие от капитана на националния ни тим - Невяна Владинова, адресирано до всички в този спорт.

В него тя изрича особено поддръжката си към състезателите и почитателите в най-засегнатите от ковид европейски страни - Италия и Испания.
Ден 6 под карантина: Разходка из " залата " на Владинова (ВИДЕО) Грацията сподели къде поддържа формата си

" Като капитан на националния тим самостоятелно дами, ще приказвам от името на всички девойки. Искаме да изразим поддръжката си към всички спортисти, както в България, по този начин и отвън страната! Посланието ни, несъмнено, е отправено най-много към нашата гимнастическа общественост.

Преди всичко ние сме едно семейство и сме другари и по тази причина в този момент е моментът, в който би трябвало да се подкрепим, да бъдем мощни и единни.

Изпращаме на всички от вас цялата си положителна сила и обич и най-много към обичаните ни Италия и Испания, тъй като всички знаем, че там сега ситуацията е най-тежко. Вярваме, че всичко това ще отмине бързо и нямаме самообладание да се срещнем още веднъж на идващото съревнование. Пазете се и бъдете здрави! "

Раева за отлагането на Игрите: Най-доброто решение в този сложен за човечеството миг Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика приветства решението за Токио
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР