Българската федерация по бокс изпраща една от най-успешните си години

...
Българската федерация по бокс изпраща една от най-успешните си години
Коментари Харесай

БФ Бокс изпраща 2021 г. с олимпийска титла и над 100 медала

Българската федерация по бокс изпраща една от най-успешните си години в актуалната история, означи президентът й Красимир Инински. Боксьорите ни са спечелили общо над 100 медала от интернационалните шампионати във всички възрасти.
Освен олимпийската купа на Стойка Кръстева от Токио 2020, Радослав Росенов и Уилиам Чолов завоюваха бронзови медали на Световното състезание за младежи и девойки в Келце, и европейски трофеи в Будва, Черна гора.
" Безспорният връх е на Стойка Кръстева, която стана олимпийска шампионка и зарадва цяла България. Тя е и нашият Боксьор на годината! Единствено скърбя, че останахме без орден на Световното състезание за мъже. С усилена работа и неизменност, както и с навлизането при мъжете на младежите, които към този момент се потвърдиха, ще вземем реванш “, сподели още Инински.
Кръстева и нейният персонален треньор Борислав Георгиев пък са горди, че от ден на ден деца демонстрират интерес към бокса и в техния клуб Локомотив Сф към този момент упражняват над 130 деца, а от клуба са им отпуснали втора зала.
От БФ Бокс регистрираха, че сега са картотекирани към 1500 боксьори в другите възрастови групи.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР