Българската делегация премина по синия килим на "Евровизия" 2018 в

...
Българската делегация премина по синия килим на "Евровизия" 2018 в
Коментари Харесай

Жана показа цици на откриването на Евровизия

Българската делегация мина по синия килим на "Евровизия " 2018 в Лисабон. На 8-и май ще се организира първият полуфинал на състезанието с присъединяване на България.

Жана Бергендорф с група "Екуинокс " развяха трибагреника на дефилето на състезателите в песенния конкурс, чиято аудитория в последните години варира сред 100 и 600 милиона фенове по целия свят. Певицата заложи на футуристичен тоалет и прическа, които са част от имиджа й за "Евровизия ". В него имаше и много провокация, защото бе с транспарантно деколте, стигащо до пъпа. Жана сподели панорама към красивите си гърди, облечена от глава до пети в черно.

"Тук е необикновено. Всички ни посрещат с доста положителна сила! " споделиха пред Българска национална телевизия българските представители.

Официалното разкриване стартира с церемониал на участващите реализатори от 43 страни. Те минаха не по червен, а по наследник килим - поради тематиката на състезанието тази година - океанът и неговото благосъстояние.

Конкурсът е най-старият в света в историята на телевизионната музика. Португалия е хазаин тази година, тъй като предходната година състезанието в Украйна завоюва Салвадор Собрал.

България е в топ пет на любимците за победа на състезанието, написа преди дни електронното издание esctoday.com, профилирано във всекидневни вести за Евровизия.

Засега съгласно прогнозите любимци за продобиване на тазгодишното издание на Евровизия са Израел, Франция, Австралия, Норвегия, България, Естония, Чехия, Швеция, Испания и Италия.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР