Българската делегация премина по синия килим на "Евровизия" 2018 в

...
Българската делегация премина по синия килим на "Евровизия" 2018 в
Коментари Харесай

Жана с прозрачно деколте на откриването на Евровизия

Българската делегация мина по синия килим на "Евровизия " 2018 в Лисабон. Утре 8-и май ще се организира първият полуфинал на състезанието, в който България ще взе участие под номер 10.

Жана Бергендорф с група "Екуинокс " развяха трибагреника на дефилето на състезателите в песенния конкурс, чиято милионна аудитория чака да види всички близо 50 осъществявания.

Певицата заложи на футуристичен тоалет и прическа, които са част от имиджа ѝ за "Евровизия ". Тоалетът на Жана бе леко провокативен, защото имаше транспарантно деколте, стигащо до пъпа. Жана загатна панорама към гърдите си, облечена от глава до пети в черно.

"Тук е необикновено. Всички ни посрещат с доста положителна сила! " споделиха пред Българска национална телевизия българските представители.

Официалното разкриване стартира с церемониал на участващите реализатори от 43 страни. Те минаха не по червен, а по наследник килим - поради тематиката на състезанието тази година - океанът и неговото благосъстояние.

Първият полуфинал е във вторник 8-ми май, а вторият на 10-и - четвъртък.

Конкурсът е най-старият в света в историята на телевизионната музика. Португалия е хазаин тази година, тъй като предходната година състезанието в Украйна завоюва Салвадор Собрал.

България е в топ пет на любимците за победа на състезанието, написа преди дни електронното издание esctoday.com, профилирано във всекидневни вести за Евровизия.

Букмейкърите спрягат за спечелили представителите на Израел, Естония, България, Италия. Коментарите на феновете гласят, че България и тази година е излъчила ария, почтена за победител или минимум за топ 5.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР