Българската държава е взета на абордаж, но това не е

...
Българската държава е взета на абордаж, но това не е
Коментари Харесай

С гумена лодка срещу пленената държава България

Българската страна е взета на абордаж, само че това не е вест. Една гумена лодка размъти застоялите води и може да събори подпорната стена на властта. Ако жителите престанат да мижат.

Това, което виждате на брега на парк “Росенец” край Бургас, не е сарай, недосегаем за жителите и със заграбен плаж към него. Това в действителност е подпорна стена. Подпорната стена на властта в България, която се упражнява от върхушката на ГЕРБ и Движение за права и свободи. И тъй като Бойко Борисовата част от тази върхушка сега е прекомерно слаба (поради кавги за недвижима собственост в Барселона и разкритията на " Али Баба " и Антикорупционния фонд), Движение за права и свободи с почетните си и не толкоз почетни водачи е взело нещата в свои ръце. Защото инструментите на правосъдната власт и изключително " Инструментът на Господа " неизвестно по какъв начин работят все в синхрон с желанията на върховете на Движение за права и свободи.

Едно от най-пресните стремежи, които излъчва черноморският сарай, очевидно цели да бъде по всякакъв начин отсечен достъпът на жители до морския бряг. В поддръжка на това предпочитание общинският съвет в Бургас в незабавен порядък се е лишил от общински път, с цел да го трансферира на притежателите на сарая. ГЕРБ, представян в тази ситуация от заместник-председателя си Димитър Николов (иначе сполучлив кмет на Бургас), обслужва бързо и безрезервно това предпочитание.

Превзетата страна в България и 9-те нарушавания на властта

" Демократична България " и Христо Иванов постоянно са говорили, че българската страна е " пленена " от една политико-икономическа група. Но сякаш публиката привикна с тази метафора и престана да я вижда. Всички знаят, че нещата са такива, само че избират да не мислят за тях. В последна сметка може би властта постоянно се е упражнявала по този метод. Важното е нас, елементарните жители, това да не ни визира. Да не го виждаме.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР